Știrile zilei

O pasageră i-a transmis moartea în direct

Tragedia de noaptea trecută, de pe DN 2 B, a fost transmisă live pe Facebook de pasagera din dreapta bărbatului care și-a pierdut viața.

Accidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 22.00, pe DN 2 B, în afara municipiului Buzău, și a fost surprins de un live pe facebook pe care îl făcea o tânără din mașina care produce carambolul.

ATENȚIE! IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL 

Conform datelor preliminare, accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței față de autovehiculul din față. Un BMW X5, înmatriculat în Galați, rula dinspre Buzău înspre Brăila. În mașină se aflau patru oameni, doi bărbați și două femei. Autoturismul era condus de un tulcean de 56 de ani, iar în dreapta lui se afla o tânără cu un telefon în mână. De pe bancheta din spate, o altă tânără făcea live pe facebook.

La un moment dat, unul dintre cei doi bărbați pare că-și caută telefonul (minutul 3.46), iar pasagera din dreapta șoferului întoarce capul către cei de pe pe bancheta din spate.  Acela este momentul în care șoferul lovește violent autoturismul care rula în fața sa.

În urma coliziunii, autoturismul brăileanului a ricoșat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Gălbinași. Ulterior a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod marginal.

De asemenea, autoturismul tulceanului, a ricoșat într-o autoutilitară condusă pe direcția Brăila către Buzău, de către un buzoian de 42 de ani, apoi a părăsit partea carosabilă lovind un cap de pod marginal.

VIDEO la scurt timp după accident

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului de 56 de ani, rănirea a 3 pasageri ai acestuia, o tânără de 20 de ani, din Galați, altă tânără de 23 de ani, din Bacău și un bărbat de 41 de ani, din Galați.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Nu îmi explic de ce unii șoferii sau șoferițe sunt atrași de telefon la volan.
    Nu țin la viața lor sau, prostia este mai puternică???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: