Știrile zilei

O primărie a scos la treabă asistații social: „Traficul pietonal să se realizeze fără riscuri de accidentare”

Primăria din Râmnicu Sărat vrea să se asigure că niciun cetățean nu ajunge la ortopedie pentru că a alunecat pe trotuarele acoperite de gheață sau zăpadă. Pentru aceasta, zilele trecute i-a scos la lucru pe beneficirii ajutorului minim garantat.

De câteva zile, în Râmnicu Sărat e forfotă. Utilajele Administrației Domeniului Public acționează pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil, în timp ce beneficiarii ajutorului minim garantat deszăpezesc trotuarele.

Echipele de intervenție acționează de la prima oră pentru deszăpezirea trotuarelor, aleilor, zonelor pietonale din Municipiul Râmnicu Sărat!
❗️Beneficiarii ajutorului minim garantat, alături de angajații ADP și Acvaterm depun eforturi pentru ca traficul pietonal să se realizeze fără riscuri de accidentare!
❗️Se acționează concomitent în mai multe zone ale municipiului.
❗️Continuăm astăzi și zilele următoare!”, au scris reprezentanții Municipiului Râmnicu Sărat pe Facebook.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 Comments

  1. La Buzau nu se poate face manevra asta pentru ca i-ar supara teribil pe beneficiarii acestui ajutor, beneficiari care, din 4 in 4 ani, mai au si calitatea de votanti ai primarului in functie, indiferent de numele lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button