Știrile zilei

O tânără și iubitul ei, depistați de polițiști încălcând izolarea, după ce au oprit mașina ca să se certe

N-au mai avut răbdare până acasă, iar asta i-a costat scump. Doi tineri s-au ales cu amenzi uriașe după ce au oprit mașina ca să se certe, iar poliția s-a autosesizat și i-a legitimat. Cei doi ar fi trebuit să se afle izolați în locuința lor din Râmnicu Sărat.

Neobișnuitul incident a avut loc pe 15 ianuarie, în parcarea unui restaurant din Merei. Cei doi, un bărbat de 32 de ani și iubita sa, de 19 ani, se deplasau cu mașina în momentul în care s-au luat la ceartă. Disputa dintre cei doi a escaladat, iar bărbatul a oprit mașina în prima parcare liberă. S-au dat jos din mașină și au pornit un scandal monstru, lucru care a atras atenția unui echipaj de poliție aflat în zonă.

Oamenii legii i-au legitimat pe cei doi, moment în care au constatat că tinerii figurau ca fiind în izolare la domiciliu, după ce s-au întors din Austria.

Cei doi tineri au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii nr. 55/2002 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Întrucât la momentul depistării, cei doi tulburau liniștea și ordinea publică, au fost sancționați și conform Legii 61/1991R pentru sancţionarea  faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button