Știrile zilei

Oamenii din Ojasca se zăvorăsc și ziua în case | Criminalul ar fi evadat cu scopul de a se răzbuna pe sora lui

Tensiuni crescânde în cazul bărbatului de 53 de ani evadat ieri din Spitalul Ojasca. Potrivit unosr surse medicale, bărbatul condamnat pentu uciderea cu bestialitate a mamei sale acum nouă ani ar fi urzit un plan de răzbunare împotriva surorii sale. Criminalul domiciliat în Bucrești este acum căutat în toată țara, în timp ce oamenii din Ojasca și din împrejurimi se zăvorăsc și ziua în case de frica monstrului.

Căutările bărbatului, începute marți, imediat de la semnalarea dispariției, au fost oprite pe parcursul nopții trecute, deoarece se întunecase și nu dispuneau de surse de iluminat. Câinii i-au luat urma bărbatului în pădurea din zona Ojasca, însă la un moment dat au pierdut-o.

Potrivit unor surse neoficiale, criminalul ar fi declarat cu ceva timp în urmă că va merge la sora sa din București pentru a o ucide din răzbunare. Motivul invocat de acesta ar fi fost acela că femeia nu a venit la el în vizită în ziua în care urma să fie evaluat de o comisie de specialitate. De asemenea, se pare că acesta nu a plecat cu mâna goală în Capitală. Acesta ar avea asupra lui 200 de lei. Și mai grav este că acesta nu și-a luat tratamentul toată ziua în condițiile în care a fugit dimineață se pare până să primească medicamentele necesare, informează Agenția Newss.ro.

trandaf-marian

Din acest motiv, bărbatul este extrem de periculos. Totodată se pare că, sora criminalului ar fi sub escorta poliției. Oamenii legii au extins filtrele de căutare de la Ojasca până la București.

Reamintim cititorilor că Marian Trandaf, un pacient de 53 de ani al Secției Ojasca a Spitalului de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca fugit  ieri, lipsa lui fiind observată târziu de către angajații unității medicale, care este păzită doar de 7 paznici. Căutările au început imediat, județul fiind înțesat de filtre ale Poliției și ale Jandarmeriei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: