Știrile zilei

Oana Matache, fondatoarea Eduteka, a intrat în echipa primarului Toma

PSD Buzău se consolidează prin atragerea de membri tineri, specialiști în domeniile în care activează. După prezentarea medicului stomatolog Mădălina Munteanu, echipa primarului buzoian Constantin Toma iese la rampă cu o nouă „achiziție”. Este vorba despre Oana Toma, fondatoarea centrului educațional Eduteka și viitoarea coordonatoare a proiectului „Școala din parc”.

Oana Matache are 32 de ani și a fost prezentată astăzi, de liderii locali ai PSD, drept o importantă „achiziție” pentru PSD Buzău, organizație. La fel ca Mădălina Munteanu, tânăra va candida pentru o funcție de consilier local la alegerile din 27 septembrie.

  • Cine este Oana Matache?

După mai mulți ani petrecuți în Marea Britanie și Germania, Oana Matache a ales să revină în țară, la Buzău, pentru a dezvolta mai multe proiecte pentru copii. Așa s-a născut centrul educațional Eduteka, pe care îl administrează în municipiul Buzău.

De asemenea, tânăra va fi coordonatoarea proiectului „Școala în parc”, proiect care va fi pus în practică din toamnă de către Primăria Buzău.

Tânăra este căsătorită și are un copil.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button