Economic

Ofertă de job, la Buzău | Între 800 și 1000 de euro pe lună

Un producător de zmeură din comuna buzoiană Poșta Câlnău anunță că oferă salarii între 800 și 1000 de euro pe lună celor dispuși să vină la cules în campania de recoltare de anul acesta.

Dănuț Panait și ale sale „Fructe Bio Poșta Câlnău” sunt deja nume cunoscute în lumea cultivatorilor de fructe. După ani de zile în care a muncit în Germania, domnul Panait s-a întors în țară și, de 15 ani, produce în câmpul mănos al Câlnăului zmeură și mure apreciate de toți clienții.

  • Patru hectare cu zmeură, n-are cine le culege.

După ani de muncă nerămasă fără satisfacții, Dănut Panait a reușit să încheie primul contract cu un supermarket care îi apreciază marfa. Produce circa 20 de tone de fructe pe an, dintre care opt pleacă în marile magazine, iar restul ajung în cofetării. Problema o reprezint însă forța de muncă:

„Da, aici e o problemă fiindcă nu avem forța de muncă necesară. Încă ne lovim de această problemă, deși la noi se câștigă lunar între 1000 și 1300 de euro.”, a spus Dănuț Panait la AGRO TV.

În prezent, cultivatorul caută opt persoane cu care să culeagă fructele și să le pregătească pentru clienții săi. Din păcate, căutările sale au rămas fără rezultat de mai bine de o săptămână.

De menționat că pot veni atât femei cât și bărbați:

„Programul este de la 8.00 la 17.00 sau cât vor să stea. Au pauze câte vor ei,la capăt de rând, plus pauza mare de la 12.00 la 13.00. Le asigurăm apă și, în funcție de vreme, le mai dăm un suc, o înghețată. (…) Avem două moduri de a plăti. Pentru cei care cred că muncesc mai mult îi plătim la kilogram, iar pentru cei noi care culeg pentru prima dată, îi putem plăti cu 10 lei la oră. Astfel că o persoană care nu  a mai lucrat niciodată poate ajunge la 800 de euro pe lună, iar o persoană care este mai dibace poate depăși o mie de euro””, a mai spus antreprenorul buzoian.

DETALII, AICI.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. Toate bine si frumoase daca nu stii matematica elemantara! Cum adica castigi 800 de euro pe luna fiind platit cu 10 lei/ora si lucrand 8 ore pe zi. Nici daca ai munci in fiecare zi a saptamanii, fara zile libere, nu se ajunge la suma de 800 euro.
    Cred ca ati atrage oamenii sa vina sa lucreze pentru voi daca nu ati minti si ati umfla sumele asa doar sa dea mai bine in titlu de prezentare.
    Si ma indoiesc ca va castiga cineva suma de 1000 de euro pe luna, oricat de ‘dibace’ ar fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button