Politică Știrile zilei

Omul Anului | Ciolacu aduce 45 de milioane de euro la Buzău

„Noi facem, ei vorbesc.” Așa își începe președintele Camerei Deputaților mesajul postat marți seară pe Facebook, în care anunță o injecție de capital în valoare de 70 de milioane de euro în infrastructura Buzăului. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, devine astfel omul în mandatul căruia s-au atras cele mai multe fonduri guvernamentale și europene din istoria modernă a Buzăului.

În mesajul său, deputatul Marcel Ciolacu anunță investiții masive în rețeaua de școli a municipiului Buzău, toate unitățile de învățământ urmând a fi reabilitate și modernizate.

Mai mult decât atât, opt unități administrativ-teritoriale din județul Buzău vor beneficia de bani pentru asfaltări, suma totală alocată Buzăului ridicându-se la peste 205 milioane lei (peste 43 milioane euro). Această infuzie de bani guvernamentali pentru investiții în județul Buzău reprezintă o nouă reușită a liderului social-democrat buzoian Marcel Ciolacu, președinte al Camerei Deputaților.

„Azi am obținut 45 de milioane de euro pentru Buzău!
După Banca de Gene, Guvernul va investi masiv în educația și infrastructura buzoiană- cei doi piloni care vor asigura dezvoltarea durabilă a județului nostru!
Concret, vorbim de proiecte pentru școli și drumuri noi finanțate prin Fondul de Dezvoltare și Investiții (FDI).
Astfel, TOATE școlile din municipiul Buzău vor fi reabilitate și modernizate în cadrul unui proiect gigant de peste 70 de milioane de lei. Copiii noștri merită să învețe în săli de clasă noi, iar profesorii buzoieni să aibă parte de respect și de condiții decente!
Restul banilor, adică aproape 135 de milioane de lei vor fi folosiți pentru asfaltarea drumurilor din următoarele localități: Râmnicu Sărat – 17,5 mil., Zărnești- 64,6 milioane, Glodeanu-Siliștea – 13,5 mil., Beceni- 9,7 milioane, Murgești- 8,6 mil, Pietroasele – 7,6 mil, Berca- 7,1 mil. Și Pănătău – 5,7 mil.
Mulțumesc tuturor colegilor mei din administrația publică locală pentru munca enormă depusă în realizarea acestor proiecte, dar și Guvernului pentru că a înțeles nevoia de a finanța astfel de proiecte.
Vom folosi acești 45 de milioane de euro ca să avem toate școlile modernizate în municipiul Buzău, dar și șosele noi în județ!
Continuăm. Pentru un Buzău prosper!
Voi ce alte proiecte credeți că ar trebui să finanțăm în Buzău?!
#pentrubuzau#noifacemeivorbesc, este mesajul postat pe Facebook de Marcel Ciolacu,

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5