Utile

Online poker în România

Cu toții știm că progresele tehnologice rapide, dezvoltarea infrastructurii, relaxarea reglementărilor și a politicilor guvernamentale cu privire la jocurile de noroc ba chiar legalizarea acestora reprezintă unii dintre factorii principali ai creșterii numărului de utilizatori de jocuri de noroc online. După tipul de joc, piața globală a jocurilor de noroc a fost împărțită în mai multe segmente cum ar fi: pariuri, cazino, poker, loterie, bingo și altele.

În plus, în ultimii ani, furnizorii de servicii de jocuri de noroc online au început să profite de popularitatea rețelelor de socializare pentru a atrage din ce în ce mai mulți clienți. Din punct de vedere geografic, Europa deține cea mai mare cotă de piață când vine vorba de jocurile de noroc online, având un tehnologic mare datorat resursei umane ingenioase și bine pregătite de care dispune. Totodată, deși regulile și reglementările guvernamentale diferă de la o țară la alta, per total, acestea sunt foarte favorabile dezvoltării si utilizării platformelor online de jocuri de noroc.

Să aruncăm o privire pe una din cele mai recente statistici care ne arată că la mijlocul anului 2020, industria globală a cazinourilor și a jocurilor de noroc online a atins un total de 227 miliarde de dolari. Cererea tot mai mare de plăți digitale și mobile a făcut procedurile de plată mai ușoare pentru utilizatori și jucători online. Facilitățile de plată online care oferă un mod de tranzacții securizat este un alt factor important ce influențează dezvoltarea industriei jocurile online.

Era de așteptat ca segmentul de online poker să înregistreze cele mai mari venituri dintre toate jocurile. Acest lucru se datorează faptului că pokerul online este preferat de mulți jucători de poker. De asemenea, pokerul online este simplu și convenabil de utilizat, deoarece jucătorul se poate alătura jocului de la distanță fără a fi prezent fizic în camera de poker. Jurnalistul de poker Nick Jones a subliniat recent creșterea dramatică a jucătorilor de poker online. Potrivit cercetărilor sale, activitatea de poker online va depăși recordul stabilit acum cinci ani, cu o medie de 45.000 de jucători simultan la mesele virtuale.

În România, legislația reglementează jocul de poker după legile jocurilor de noroc. Așadar, orice persoană care are peste 18 ani poate juca poker în deplină legalitate, atât la mese live cât și virtual. Și totuși, când știm că pokerul a fost proclamat în mod oficial în anul 2011 de către Asociația Internațională Sporturilor Mentale un „sport al minții” este oare corect să îl numim doar un joc de noroc? Poate că nu. Analiza, rezistența, controlul de sine și concentrarea sunt câteva dintre abilitățile care ne ajută în formarea unei strategii de joc puternice. Dacă luăm în calcul toate procesele mintale implicate într-o singură mână de poker este greu să mai afirmăm că pokerul este un simplu joc de noroc.

Aleasă de peste 10 milioane de jucători din întreaga lume ca fiind locul cel mai de încredere pentru a juca poker online, platforma poker este preferată și de către românii pasionați de acest joc. Pentru trei ani la rând, poker a fost câștigătoarea premiilor EGR pentru cel mai bun operator de poker al anului. Experiența online poker ne oferă cu adevărat avantajul de a alege dintre diferite camere și variante de poker (Texas Hold’em, Omaha Hi, Omaha Hi-Lo și 7 Card Stud.). Avem posibilitatea de a alege dintre versiunile de poker online: no limit (fără limită), fixed limit (limită fixă), pot limit (limită la pot).

No limit este versiunea cea mai difuzată la televizor și chiar cea mai jucată la World Series of Poker. Vesiunea fixed limit este aleasă de către jucătorii care au un ritm mai lent, care nu pot da oricând all-in dar care nici nu vor putea fi eliminați la fiecare mână. Considerăm că este varianta ideală pentru începătorii care doresc a învăța mai multe despre joc. Pentru versiunea pot limit, pariul maxim va fi egal cu valoarea potului iar acțiunea va deveni mult mai palpitantă cu cât potul crește.

Pentru a ne pune cu adevărat în valoare calitățile de jucător de poker trebuie neapărat să aflăm că platforma organizează și turnee de poker, o activitate mult mai sigură și securizată unde ne putem pune la punct tehnicile de joc și chiar învăța de la ceilalți participanți. La momentul actual, pe site-ul poker putem lua parte la următoarele turnee: Sit & Go+, Heads Up, MTT (turnee cu mese multiple) și turnee KO, turnee multi-flight.

În concluzie, creșterea industriei pokerului online este rapidă și continuă să evolueze zi de zi. Numărul camerelor pentru meciurile de poker pe internet crește și un număr tot mai mare de oameni se adaptează la acest mod de joc. Grație faptului că jocurile de noroc online nu sunt determinate de o anumită locație, jucătorii de poker pot accesa platformele din orice loc și în orice moment. În final, trebuie să recunoaștem că pokerul online prezintă o mulțime de avantaje: este la îndemână, este rapid, securizat, putem beneficia de reduceri și promoții și pe deasupra, ne poate fi oferită asistență la fiecare etapă, de la depunerea banilor până la jocul responsabil.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button