Social

OPORTUNITATE: În atenția buzoienilor aflați în șomaj!

#RESTART IN CARIERA - CAMPANIE PROMOTIONALA EXCLUSIV DEDICATA PERSOANELOR AFLATE IN SOMAJ

PROFESIONAL NEW CONSULT  a demarat campania promotionala #RESTART IN CARIERA, campanie dedicata exclusiv persoanelor aflate in somaj, ce vor beneficia de REDUCERI de pana la 15%. Promotia este valabila incepand cu data de 15 Septembrie si se va incheia pe data de 31 Octombrie.

Daca iti doresti sa lucrezi in Beauty, o cariera in Management, sa inveti o noua meserie ? Acum este momentul tau pentru a obtine o diploma acreditata ! Prezinta carnetul de somaj vizat pe luna SEPTEMBRIE / NOIEMBRIE si vei putea beneficia de REDUCERI de pana la 15% pentru cursurile de formare profesionala selectate.

 Reducere de 5% pentru plata în rate ;

 Reducere de 15% pentru plata integrala la inscriere ;

PROMOTIA ESTE VALABILA IN TOATE CENTRELE PROFESIONAL NEW CONSULT DIN TARA. – ESTE TIMPUL SA INVESTESTI IN VIITORUL TAU! – AI PARTE DE TOATA SUSTINEREA NOASTRA!

Campania se adreseaza exclusiv persoanelor fizice aflate in somaj si care pot proba acest fapt, care se inscriu online sau la sediile noastre în perioada 15 SEPTEMBRIE – 31 OCTOMBRIE si care achita integral sau partial in conditiile enuntate mai sus unul dintre cursurile organizate de Profesional New Consult care au ca perioada de incepere intervalul 15 Septembrie – 31 Decembrie 2020 . Sunt exceptate din aceasta campanie cursurile de igiena, lucrator in comert si stivuitorist, precum si masterclass-urile organziate în aceasta perioada .

Profesional New Consult. De 12 ani ÎN FAVOAREA TA – partenerul, clientul şi colaboratorul nostru, dar și în favoarea tuturor celor care aţi făcut posibilă dezvoltarea conceptului de educaţie introdus pe piaţa de formare profesională din România sub motto-ul «Performanţa înseamnă succes»!

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!