AdministrațieEconomicȘtirile zilei

OPORTUNITATE: Primăria caută clădiri și terenuri cu potențial economic, pentru a răspunde cererilor venite de la investitori

[mks_col] [mks_two_thirds]

Oricine – firmă sau persoană fizică – poate completa chestionarul de pe site-ul Primăriei, pentru a-și pune la dispoziție, contra cost, clădirea sau terenul, investitorilor care și-au exprimat deja intenția de a deschide afaceri la Buzău.

Oportunitate pentru buzoienii care dețin terenuri sau imobile pe care se pot construi afaceri de succes. Primarul Constantin Toma a lansat un apel către buzoienii interesați, din dorința de a inventaria clădirile și terenurile cu potențial economic. Prin intermediul unui comunicat de presă, edilul anunță că instituția pe care o conduce a demarat deja un amplu program de atragere a investițiilor eficiente și sustenabile în municipiul Buzău.

Chestionarul poate fi accesat pe site-ul Primăriei, la adresa www.primariabuzau.ro, secțiunea – ANUNŢ – privind identificarea şi evaluarea locaţiilor pentru posibile investiţii.

[/mks_two_thirds] [mks_one_third]

„În urma solicitărilor concrete venite din partea investitorilor de a le pune la dispoziție terenuri și/sau clădiri, contra cost, pentru posibile investiții, rugăm firmele și/sau persoanele fizice să ne informeze dacă dețin astfel de capacități.(…)

Vom realiza, în urma culegerii de infirmații, o bază de date oficială, pe car eo vom utiliza pentru promovarea Buzăului în mediile de afaceri, astfel încât să atragem cât mai multe investiții valoroase”, a transmis primarul Constantin Toma.

Toma birou

[/mks_one_third] [/mks_col]

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Deci problemă e ca nu avem terenuri disponibile?
    Sa intre in acțiune dl. Toma!
    Are terenuri atractive!
    Cumva de la benzinăria Moll pana la Podu Buzău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: