Știrile zilei

Opt cadre medicale de la Spitalul Județean, infectate în ultimele 24 de ore

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 23 cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 276. Dintre acestea, opt sunt angajați ai Spitalului Județean de Urgență Buzău.

De menționat că nu se cunosc secțiile din care provin cadrele medicale infectate. De asemenea, este posibil ca acestea să fie medici, asistenți medicali, infirmiere sau personal auxiliar:

Iată lista cazurilor înregistrate într-o singură zi:

CAZUL 254: pacient sex feminin, 57 de ani, asimptomatică, din municipiul Buzău, contact direct cu cazurile nr. 190 și 201.

CAZUL 255: pacient sex feminin, 50 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău, internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 256: pacient sex feminin, 49 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău, internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 257: pacient ex feminin, 56 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău, personal medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 258: pacient sex feminin, 89 de ani, simptomatică, contact direct cu cazul nr 237.

CAZUL 259: pacient sex feminin, 85 de ani, simptomatică, contact direct cu cazul nr 237.

CAZUL 260: pacient sex feminin, 52 de ani, simptomatică, internată în Secția PNF a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 261: pacient sex feminin, 67 de ani, simptomatică, internată în Secția PNF a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 262: pacient sex feminin, 67 de ani, simptomatică, internată în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 263: pacient sex masculin, 62 de ani, simptomatic, internat în Secția Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 264: pacient sex feminin, 34 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău, internată în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 265: pacient sex feminin, 51 de ani, din municipiul Buzău.

CAZUL 266: pacient sex feminin, 39 de ani, asimptomatică, personal auxiliar în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 267: pacient sex feminin, 42 de ani, asimptomatică, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 268: pacient sex feminin, 49 de ani, asimptomatică, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 269: pacient sex feminin, 43 de ani, asimptomatică, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 270: pacient sex feminin, 40 de ani, asimptomatică, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 271: pacient sex masculin, asimptomatic, personal medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 272: pacient sex feminin, 46 de ani, asimptomatică, personal auxiliar în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

CAZUL 273: pacient sex masculin, 44 de ani, simptomatic, internat în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat).

CAZUL 274: pacient sex feminin, 39 de ani, simptomatică, din municipiul Buzău.

CAZUL 275: pacient sex feminin, 67 de ani, simptomatică, internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

CAZUL 276: pacient sex masculin, 71 de ani, simptomatic, internat în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat).

Pacienții au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: