Știrile zilei

Când se deschide Orășelul Copiilor

Pregătiri pentru Orășelul Copiilor – ediția 2018/2019. În ultima ședință a CLM, consilierii municipali au votat proiectul privind organizarea celei mai așteptate distracții juvenile din luna decembrie, Orășelul Copiilor, „la pachet” cu Târgul de Crăciun organizat de municipalitatea buzoiană în Piața Daciei.

În  următoarea perioadă, reprezentanții municipalității vor împodobi aleea centrală și zona Obeliscului cu instalații luminoase, ghirlande multicolore, personaje de poveste, dar și mobilier specific, parcuri de distracții și spații comerciale, totul pentru a asigura petrecerea în mod distractiv a timpului liber.

Micul „oraș al copilăriei” din inima Crângului Buzăului se va deschide pe 21 decembrie 2018 și își va închide porțile pe data de 13 ianuarie a noului an, putând fi vizitat zilnic, între orele 10:00 și 22:00.

În cadrul ședinței de vinerea trecută, aleșii municipiului au alocat și sumele necesare organizării Târgului de Crăciun din Piața Daciei, petrecerii de Revelion și celorlalte evenimente dedicate sărbătoririi Zilei Naționale și lunii cadourilor.

De asemenea, patinoarul din Piața Daciei va fi deschis pe 1 decembrie și va rămâne aici până în ultima zi a anului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: