PoliticăȘtirile zilei

Ovidiu Anghel, demisie de la șefia PNL / Cine a preluat conducerea

Luni, Biroul Permanent Național al PNL a decis, prin vot, instalarea în fruntea filialei liberale buzoiene a lui Cristinel Romanescu, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău. În cadrul aceleiași ședințe a fost votată și dizolvarea Comitetului Executiv Județean al PNL Buzău.

Președintele Romanescu urmează să convoace alegeri pentru un nou Comitet Executiv. El îi succede la șefia filialei buzoiene lui Ovidiu Anghel, care a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că a demisionat din funcție:

„Astăzi am luat decizia de a-mi depune mandatul de președinte al PNL Buzău, încheind astfel un proiect politico-administrativ la care am aderat acum 5 luni de zile. Acest proiect a avut ca rezultat un procent rezonabil de 24%, însemnând 45000 de voturi și alegerea a 8 primari, 13 viceprimari, 270 de consilieri locali, 9 județeni și 9 municipali. Totodată, l-am propus BPN pe domnul Cristinel Romanescu să preia președinția PNL Buzău, lucru care a fost acceptat în cadrul ședinței BPN de astăzi. Voi sprijini noua conducere în demersurile ce urmează a fi luate în perspectiva alegerilor parlamentare din acest an”a transmis Anghel.

Cristinel Romanescu este președintele Federației Române de Tenis de Masă și a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău în perioada 2012-2015. El reprezintă aripa liberală tradițională din partid, cea care s-a opus anumitor decizii luate de președintele Ovidiu Anghel.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: