Știrile zilei

Pacient în stare gravă, transferat la Floreasca | Printre victime, un copil de 14 ani

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fos trasferat în stare gravă la Spitalul Floreasca din capitală, după ce a fost lovit intenționat cu mașina de un râmnicean de 29 de ani. Alături de el, alte două persoane – între care un copil de 14 ani – au fost rănite și se află internate la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Trei dintre victimele tentativei de omor de aseară, despre care am scris aici, au ajuns la SJU Buzău. Potrivit purtătoarei de cuvânt al instituției, Adriana Bunilă, starea lor la internare era următoarea:

Pacientul în vârstă de 14 ani a suferit o fractură la nivelul membrului inferior drept și multiple excoriații. În cazul său s-a luat decizia de a rămâne internat pe secția Chirurgie și ortopedie infantilă.

Pacientul în vârstă de 20 de ani a suferit multiple plăgi la nivelul feței și gambei stângi. S-a luat decizia să rămână internat pe secția Chirurgie plastică.

Pacientul de 39 de ani a suferit un politraumatism sever. După ce a primit îngrijiri de specialitate în secția UPU Buzău, s-a luat decizia transferării lui la Spitalul Floreasca din capitală.

Reamintim că marți seară, în jurul orei 23:00, un tânăr de 29 de ani a intrat intenționat cu mașina într-un grup de persoane pe strada Focșani din Râmnicu Sărat.

Totul a început după ce membrii a două familii s-au întâlnit acasă la una dintre acestea. Au petrecut împreună, au băut și s-au simțit bine, dar în momentul în care oaspeții au vrut să plece, a început scandalul.

La un moment dat, gazdele au început să-l lovească pe tatăl tânărului de 29 de ani, care, din dorința de a-și ajuta părintele, s-a urcat la volan și a intrat cu mașina în grupul de persoane.

A culcat la pâmânt patru oameni, dintre care unul a fost chiar tatăl său.

Imediat, martorii au sunat la 112, iar la Buzău s-a dat alarma. Numeroase echipaje de ambulanță și SMURD au pornit către strada Focșani din Râmnicu Sărat, acolo unde avusese loc incidentul.

La fața locului, salvatorii au găsit patru victime. Trei dintre acestea au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Buzău, iar a patra a fost internată la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

Poliția l-a reținut pe tânărul de 29 de ani, sub acuzația de tentativă de omor. Dosarul a fost deja preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button