EducaţieȘtirile zilei

Palatul Copiilor Buzău, gazdă pentru preselecțiile „Next Star” | Copiii talentați, așteptați să se înscrie

Palatul Copiilor Buzău va fi gazda preselecțiilor „Next Star,” show de talente ajuns deja la ce de-al VIII-lea sezon. Evenimentul va avea loc duminică, 4 decembrie, începând cu ora 11:00, la sediul din B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 20.

„Esti mic, dar ai un talent MARE? Ai o FAMILIE super talentata? “Next Star” incepe PRESELECTIILE pentru cel de-al 8-lea sezon! Poti sa vii singur si sa-i uimesti pe toti sau, daca mai ai in familie oameni talentati, ii poti aduce pe toti cu tine la preselectie.
Daca ai intre 3-14 ani, te asteptam duminica, 4 decembrie, incepand cu ora 11.00, la Palatul Copiilor din Buzau. Singur sau cu familia talentata!


Canti cu vocea sau la un instrument, dansezi, pictezi, faci teatru, esti dresor de animal, cunosti trucuri de magie, jonglerii, te pasioneaza speedcubing-ul si iti plac jocurile intelectuale, faci acrobatii pe cal, bicicleta, skateboard, trotineta, esti cel mai tare la parcour sau manifesti orice alta forma de talent? Mai ai in familie oameni talentati? Vino, veniti! Puteti deveni “Next Star” si castiga premiul de 20.000 de euro!
Inscrierile se vor face la fata locului, in baza actelor de identitate ale ambilor parinti si a certificatului de nastere al copilului. Echipa “Next Star” le ureaza succes tuturor candidatilor! Contact: [email protected], tel: +40749.094.682”, au scris administratorii paginii de Facebook a Palatului Copiilor Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close