Știrile zilei

Panică lângă un liceu din Buzău, din cauza unui bagaj uitat de un om al străzii

În această dimineață, reprezentanții Colegiului Economic „Regele Mihai I” din Buzău au intrat în alertă după ce, aproape de intrarea elevilor, ar fi fost semnalat un „bagaj suspect”. În realitate, era vorba despre un bagaj uitat de un om al străzii.

Potrivit AGERRES, situația a fost semnalată în momentul în care primii elevi au început să ajungă la ore. Imediat s-a sunat la 112, mai multe echipaje de poliţişti, pompieri şi jandarmi deplasându-se la faţa locului. Mai mult, circulaţia în zonă a fost restricţionată.

La faţa locului Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău intervine cu o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD pentru asigurarea zonei. Din primele informaţii ar fi vorba despre un bagaj suspect.”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Alisa Antonia Ioniță.

Panica i-a cuprins și pe reprezentanții colegiului, care i-au direcționat pe elevi către o intrare în școală. Finalmente, s-a constatat că este vorba despre un bagaj aparținând unor oameni ai străzii:

A fost, se pare, o valiză aparţinând unor oameni ai străzii, am luat legătura cu directorul instituţiei de învăţământ şi mi-a transmis că elevii au intrat în clădire pe o altă intrare. Poliţia a permis intrarea la ore a copiilor, nu s-a întâmplat absolut nimic. Este o zonă unde îşi mai fac adăpost oameni ai străzii şi se pare că unul dintre ei şi-a lăsat acolo o valiză cu câteva haine.”, a precizat Daniela Palcău, inspectorul general al IŞJ Buzău, pentru aceeași sursă.

Potrivit Agerpres, ISU Buzău a informat ulterior că situaţia de urgenţă nu se confirmă, motiv pentru care traficul a fost reluat.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button