Politică

Partidul Conservator de la Buzău a rămas fără sediu

Tocmai când se pregăteau să-și unească forțele pentru a pune pe picioare organizația de la Buzău, vitregită de arestarea președintelui Gheorghe Coman, conservatorii buzoieni au rămas fără sediu.pc

Primăria Municipiului Buzău a dispus astăzi sigilarea sediului în care funcționa filiala PC Buzău, după ce conservatorii au acumulat datorii mari la plata chiriei.

Așa se face că, dis-de-dimineață, un angajat al Biroului Executări Silite din cadrul Direcției Economice a Primăriei a lipit pe ușa sediului PC un sigiliu, blocând astfel accesul membrilor partidului.

Situația vine într-un moment delicat pentru reprezentanții PC Buzău, care trimiseseră deja presei un comunicat privind o acțiune ce avea să se desfășoare mâine, în sediul care tocmai a devenit inaccesibil.

Din păcate, toate materialele pe cae le pregătiserăm pentru activitatea culturală de mâine (Mihai Eminescu – poet și om politic), se află înăuntru, iar noi nu avem acces acolo, a declarat Diana Vintilă, șefa Tineretului Conservator buzoian.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

/* ]]> */