Știrile zilei

Patru frați, rămași singuri pe lume. Mama lor a fost înmormântată ieri

Se spune că Dumnezeu nu-i dă omului mai mult decât poate duce. Frații Roșu din comuna buzoiană Valea Salciei au primit însă mai mult decât puteau omenește îndura. Ieri și-au îngropat mama în vârstă de 37 de ani, răpusă de o boală cumplită, asta la câțiva ani după ce și tatăl lor s-a prăpădit.

Două fete de clasa a șasea, un băiat de clasa a X-a și o soră în vârstă de 20 de ani trebuie să se descurce acum singuri, după ce ambii părinți au decedat. Tatăl a murit în urmă cu câțiva ani, iar zilele trecute, mama copiilor și-a urmat și ea soțul în groapă. Avea 37 de ani și suferea de o boală cumplită.

Impresionați de drama copiilor, oamenii și-au dat mâna pentru a-i ajuta să treacă peste această dramă cumplită. Mai mult, profesorii buzoieni Lucica și Gheorghiță Ichim le-au făcut povestea cunoscută, lansând totodată un apel către toți oamenii de bine:

Astăzi am condus- o pe ultimul drum pe CĂTĂLINA ROȘU ( IVAȘC) tânăra de 37 de ani din satul CĂTUN, VALEA SALCIEI, BUZĂU. 😥 Toti, profesori, elevi, rude, săteni am plâns de mila acestor 4 copii dintre care 3 minori, 2 fete de clasa a VI a și un baiat de clasa a X a, rămași acum orfani de AMBII PĂRINTI.
Pentru ei, de acum īncepe greul. Mama nu este să- i mai astepte cu mâncarea caldă pe masă când vin de la școală, să le facă focul in sobă să se încălzească în cameră, să gestioneze treburile gospodăriei, să- i dojenească, să- i îmbrățișeze, să le spună o vorba bună pe care numai o mamă o poate spune……😪
Vă mulțumim tuturor că ați fost alături de ei cu gândul, cu inima, cu sufletul si mai ales cu sprijinul financiar. Am fost profund impresionați si copleșiți de cât de MULTI OAMENI au răspuns apelului nostru de a- i ajuta, iar copiii din TOT SUFLETUL s- au bucurat și v- au TRANSMIS mulțumirile lor.
Chiar dacă va fi greu, acești copii vor reuși să meargă mai departe tot cu sprijinul nostru, al autorităților, si al SURORII mai mari de 20 de ani, fără serviciu, care are și ea la rândul ei copil mic.
De aceea, cine vrea să mai ajute acești copilași cu haine, mâncare, conserve, bănuți, puteti lua legătura la Primărie/școală.
Vå lăsăm aici și un cont IBAN al băiatului, ROȘU ALEXANDRU VASILE, elev în clasa a X a, de 16 ani la liceul V. FRUNZA, RM SĂRAT pentru cine vrea să doneze PUȚIN din PUȚINUL pe care îl avem sau atunci când NE GÂNDIM la ei că sunt singuri în preajma SĂRBĂTORILOR sau a zilelor importante din viața lor.🙏🙏🙏
RO35BTRLRONCRT0600966601- ROȘU ALEXANDRU- VASILE.
Cu respect, profesori ICHIM LUCICA și GHEORGHIȚĂ”, se arată în postarea făcută pe Facebook.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. Bună ziua! Vreau să ajut acești copii! Îmi puteți da o adresă, ca să le trimit un colet cu haine și incălțăminte de la nepotii mei? Dacă considerați că au nevoie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button