CORONAVIRUS

Patru tineri din Buzău au provocat PANICĂ în trafic cu un pistol de airsoft

Un șofer din București a trăit spaima vieții sale pe un drum din Buzău, după ce patru tineri „s-au distrat” amenințându-l cu un pistol. Polițiștii i-au prins în trafic pe cei patru tineri cu vârste cuprinse între 15 și 22 de ani, toți din Buzău, trei dintre aceștia fiind duși la audieri.

Potrivit Poliției, cei patru se deplasau ieri, în jurul orei 17:00, pe drumul de expolatare către Vadu Pașii, în zona cunsocută drept „la tuburi”. Din dorința de a se distra, un tânăr de 22 de ani a coborât din mașină și a îndreptat un pistol înspre autoturismul care se apropia din spate, condus de un bucureștean de 40 de ani. Omul s-a speriat și a sunat la Poliție.

  • Dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „ameninţare” şi „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”

După primirea sesizării carea avea ca obiect folosirea unei arme pentru intimidarea celorlalţi participanţi la trafic, fost luate de îndată măsurile operative necesare pentru identificarea şi oprirea în trafic a autovehiculului respectiv, reuşindu-se depistarea acestuia în timp ce se deplasa pe DN 2B, către municipiul Buzău.

În urma verificărilor efectuate, în autoturism au fost identificaţi 4 tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 22 de ani, din municipiul Buzău, precum şi un pistol de tip „airsoft”, împreună cu mai multe articole specifice, ce ar fi fost procurate de deţinător prin intermediul unui magazin on-line.

Trei persoane au fost conduse la Poliţia Municipiului Buzău la audieri.

Din cercetările efectuate, a reieşit faptul că un buzoian în vârstă de 22 ani, a folosit arma respectivă pentru a simula o situaţie reală, în timpul deplasării pe un drum de exploatare situat între localităţile Vadu Paşii şi Buzău, fără existenţa prealabilă a vreunei situaţii provocatoare sau conflictuale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ameninţare” şi „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, iar arma şi materialele aferente au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. in urma cu ceva luni tot pe acel drum..pe dig mai exact pe langa cariera de piatra un barbat a coborat dintr o masina si fara pic de jena a folosit o arma impuscand cainii din imprejurimi ….iar in zona fiind cu bicicleta treceau alicele pe langa corp fara nici o ezitare …si??pe cine intereseaza ..acea zona nu este niciodata patrulata….de politia..fie si locala …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: