Administrație

ULTIMA ORĂ: Cele 47 de asistente medicale de la Spitalul Județean NU se mai pensionează astăzi

Veste bună pentru cele 47 de asistente medicale din Spitalul Județean de Urgență Buzău, care se vedeau astăzi nevoite să iasă la pensie, conform limitei de vârstă impuse de legislația în vigoare.

Surse medicale afirmă că, Ministerul Sănătății a anunțat publicarea spit-judOrdonanței de Urgență nr. 23/2014, care prevede ca, toți asistenții medicali care ar fi trebuit să-și încheie astăzi activitatea profesională, să rămână în serviciu, până la noi ordine.

Se pare că, ministrul Nicolae Bănicioiu s-a ținut de cuvânt și, la insistențele Federației SANITAS, a conducerii Spitalului Județean Buzău, precum și a altor unități spitalicești din țară, a decis ca asistenții medicali să nu meargă astăzi la Casa de Pensii pentru a-și depune dosarele de pensionare.

Aceleași surse afirmă că, OUG 23/2014 ar trebui să fie publicată joi în Monitorul Oficial. Astfel, s-ar rezolva problema deficitului de personal creat după ieșirea din sistem a asistentelor medicale și suspendarea concursului pentru ocuparea a 72 de posturi libere din spital.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: