Politică

PE SURSE: Liberalul Cristi Bîgiu, vârful de lance în campania PNL pentru europarlamentare

Potrivit pesurse.ro, șeful de campanie al PNL, Marian Petrache, ar fi negociat cu toate filialele partidului scorurile pe care fiecare va trebui să le obțină la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014.bagiu

Unul dintre oamenii de bază ai PNL-ului condus de Crin Antonescu este liberalul buzoian Cristi Bîgiu, care ar fi promis șefilor de la centru că, la europarlamentare, în județul pe care îl conduce, va scoate 30%.  Cel puțin în regiunea Sud-Est, Crin se mai poate baza pe Galați, unde Victor Paul Dobre ar fi negociat același scor de 30 de procente.

De altfel, la nivel național, județul Buzău este văzut ca un fief liberal, deși, ani buni, primăria și Consiliul Județean au fost sub tutela PSD. În topul celor mai solide organizații PNL, Buzăul se află pe poziția a doua, în spatele Iașiului și înaintea unor județe precum Galați, Giurgiu, Bacău, Timiș, Brasov, Arges, ș.a.

De rezultatul general obținut de PNL depinde și soarta lui Crin Antonescu la cârma partidului, el anunțând că va demisiona dacă formațiunea sa va obține mai puțin de 20%.

 Astfel, scorul obținut de liberalii buzoieni  în seara de 25 mai 2014 îl poate transforma pe Cristi Bîgiu într-un călău al lui Crin sau, dimpotrivă, în salvatorul scaunului de lider al PNL.

 

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ANUNȚ DE PRESĂ

CONSILIUL JUDEȚEAN BUZĂU ORGANIZEAZĂ:

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

/* ]]> */