Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Percheziții ale DNA la Poșta Câlnău, la producători și comercianți de alcool

Luni dimineață, procurorii DNA au descins la mai multe firme din Buzău care produc și comercializează băuturi alcoolice. Din informațiile venite pe surse, se pare că este vorba despre un producător de alcool din comuna Poșta Câlnău.

Percheziții similare au loc în Capitală, dar și în județele Constanța, Ilfov și Prahova. Prejudiciul estimat este de aproximativ 600 milioane lei.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2010 — 2014, a unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție și de evaziune fiscală. În cursul dimineții de 17 octombrie, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 28 locații situate în municipiul București și în mai multe localități din județele Constanța, Ilfov, Buzău și Prahova, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.”, se arată într-un comunicat al DNA. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: