Economic

Percheziții la Buzău! Polițiștii caută probe într-un dosar de ÎNȘELĂCIUNE cu credite bancare

Buzăul e din nou pe harta procurorilor. Oamenii legii caută aici documente care să îi lege pe anumiți suspecți de fapte de înșelăciune în domeniul creditelor bancare.
Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, polițiștii bucureșteni fac miercuri dimineață 61 de Mascpercheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Călăraşi, Buzău, Giurgiu, Prahova şi Dâmboviţa, într-un dosar de înşelăciune cu credite bancare.
Conform unui comunicat transmis de Poliția Capitalei, suspecții ar fi obţinut, în baza unor adeverinţe false, de la mai multe unităţi bancare şi financiar nebancare, diferite credite, în valoare totală de 1.200.000 de lei, sumă ce constituie prejudiciul creat prin activitatea infracţională, în dauna instituţiilor respective.
Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 3. Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close