CORONAVIRUS

Pericolul de pe Facebook. Polițiștii buzoieni atrag atenția!

Postarea datelor personale și a informațiilor confidențiale pe Facebook și alte rețele de socializare este considerat un risc de către polițiștii buzoieni. Ei atrag atenția că infractorii se pot folosi de aceste date pentru a-și cunoaște mai bine viitoarele victime.GYI0000473731.JPG

Miercuri, 14 mai, poliţiştii de la Prevenire vor discuta cu elevii despre implicaţiile postării pe diferite reţele de socializare a unor date personale.

  • Acțiunea va avea loc începând cu ora 11.00, la Centrul de Prevenire a Criminalităţii al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău („Clubul Poliţiştilor”

În cadrul activității „Profil pe reţelele de socializare”, care se înscrie în calendarul campaniei „Infractorii te pot cunoaşte mai bine decât crezi”, polițiștii vor atrage atenţia asupra datelor pe care elevii le postează pe diferite reţele de socializare, întrucât acestea pot constitui informaţii „utile” pentru hoţi.

Nu de puține ori, anumiți cetățeni s-au trezit cu locuințele devastate de hoți, după ce au anunțat pe diverse rețele de socializare că pleacă în vacanță sau părăsesc domiciliul pentru orice alt scop.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close