Știrile zilei

Petre Emanoil Neagu: „Anul acesta, de sărbători, vă îndemn să alegeți să dăruiți o șansă la viață!”

În fiecare an, în preajma sărbătorilor, Consiliul Județean Buzău organizează evenimente speciale dedicate buzoienilor de toate vârstele. Pentru că pandemia a anulat toate spectacolele și întâlnirile cu publicul, anul acesta a fost gândit un alt mod de a fi aproape de cei aflați la nevoie.

Așa se face că în ziua de Moș Nicolae clădirea Consiliului Județean a găzduit caravana Centrului de Transfuzii și angajații care au dorit au donat sânge.

“Știu că a devenit clișeic “să fim mai buni măcar de sărbători”, dar pentru a dona sânge “măcar de sărbători” devine totul și oferă o șansă la viață atât de multor oameni! Așa că anul acesta, de sărbători, vă îndemn să alegeți să dăruiți o șansă la viață!
Consiliul Județean Buzău s-a alăturat campaniei de donare de sânge lansată de Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău.

Le mulțumesc angajaților din aparatul propriu și din instituțiile subordonate Consiliului Județean Buzău pentru că au înțeles că gestul lor contribuie în mod semnificativ la salvarea vieții semenilor aflați în suferință.”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: