PoliticăȘtirile zilei

Petre Emanoil Neagu, vizită în Moldova, la președintele Consiliului Raional Dubăsari, Grigore Policinschi

Miercuri, 15 februarie, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a avut o întâlnire de lucru cu preşedintele raionului Dubăsari, Grigore Policinschi. În cadrul vizitei, preşedintele raionului a menționat importanța contactelor permanente dintre angajații Consililului Raional Dubăsari și cei ai Consiliului Județean Buzău.


Șeful raionului din țara vecină a precizat că localitățile din raionul Dubăsari îşi doresc să stabilească și să atragă cât mai multe investiţii în teritoriu, pentru a derula proiecte sociale, economice și de infrastructură, pentru a asigura o activitate viabilă în interesul cetățenilor atât ale autorităților locale cât și îmbunătățirea calității serviciilor prestate pentru locuitorii raionului.

Președintele Grigore Policinschi a informat despre acţiunile și măsurile întreprinse de conducerea raionului pentru ameliorarea mediului de afaceri, îmbunătăţirea sectorului agrar.


„La rândul său, Preşedintele judeţului Buzău, Petre Emanoil Neagu, a felicitat raionul pentru mai multe progrese investiționale şi a încurajat autorităţile să asigure implementarea cu succes a proiectelor care vor parveni. Oficialul a menţionat disponibilitatea Consiliului Judeţean Buzău de a susţine implementarea proiectelor  în sectorul public, cât şi receptivitatea în colaborare.”, a scris Dubăsari.md, site-ul oficial al raionului.

Părţile au făcut, de asemenea un schimb de opinii privind direcţiile primordiale de cooperare dintre Raionul Dubăsari şi Judeţul Buzău, astfel fiind stabilite principalele priorități pentru primul semestru a anului 2017.

 
În data de 3 martie 2016, Raionul Dubăsari și Județul Buzău au încheiat un acord de cooperare ce prevede stabilirea relațiilor de prietenie și colaborare între administrație și locuitorii lor, precum și promovarea schimburilor de bune practici și experiențe în vederea încheierii unor proiecte comune de dezvoltare economică și socială în beneficiul comunităților pe care le reprezintă.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: