Politică

Petre Emanoil Neagu renunță la funcția de președinte executiv al PSD Buzău

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, renunță la funcția de președinte executiv al PSD Buzău. Anunțul a fost făcut la finalul ședinței Consiliului Județean Buzău, atunci când Neagu a spus că nu își mai dorește o funcție de conducere.

Totuși, Petre Emanoil Neagu va rămâne membru al Partidului Social Democrat:

„În anul 2021 nu mai am target o funcție politică, ci singurul target este ca, împreună cu colegii din Consiliu Județean să ducem la îndeplinire proiectele pentru a putea să răspundem doleanțelor cetățenilor. Pe 27 septembrie m-au votat peste 100.000 de oameni, adică aproximativ 27-30% din populația cu drept de vot, și de aceea, nu pot face politica propriului partid, ci trebuie să fac politica cetățenilor. De aceea, probabil, de la 1 ianuarie nu voi mai deține nici o funcție politică în partid, pentru că sunt destui oameni tineri care pot să ocupe aceste funcții. 99,9 la sută mă voi retrage din funcția de președinte executiv”, a declarat Petre Emanoil Neagu.

Petre Emanoil Neagu susține că decizia sa nu vine în urma niciunor tensiuni în interiorul partidului și că renunțarea la funcție îi va permite să se ocupe mai mult de problemele cetățenilor județului Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button