Știrile zilei

Petrecere mare în ultima zi de Drăgaică! | Smiley și Alina Eremia, capete de afiș

Seara se va încheia cu un grandios foc de artificii.

Super-petrecere pregătită astă-seară buzoienilor, la capătul a două săptămâni de distracție și voie bună ce au avut loc în cadrul celei de-a 240-a ediție a Drăgăicii. Astăzi, cu ocazia „Serii Vedetelor”, pe scena amplasată în Drăgaică vor urca mai mulți artiști îndrăgiți, capete de afiș fiind Smiley și Alina Eremia. 

În ultima zi a Drăgăicii buzoiene, organizatorii au pregătit un spectacol muzical dedicat tuturor vârstelor. Startul distracției va fi dat la ora 19:00, atunci când pe scenă vor urca Andreea Bîsceanu, Lucia Dumitrescu, Jasp Band și, poate cele mai așteptate nume, Alina Eremia și Smiley.

Tot astăzi este sărbătorită și Ziua Universală a Iei. Buzoienii care poartă cămașa tradițională românească au gratuitate la intrarea în Drăgaică.

Îndrăgiții artiști îi vor purta pe buzoieni într-o călătorie muzicală de suflet, la capătul căreia vor putea asista la un grandios foc de artificii.

Drăgaica 2018 se încheie astăzi, după două săptămâni în care distracția a fost la ea acasă. Mai bine de 50.000 de oameni au trecut pragul celui mai vechi târg buzoian, încasările fiind uriașe. Târgul a renăscut în ultimii doi ani sub brandul „Drăgaica-IarmaFest”.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: