ARTICOLUL ZILEI

Piața Daciei, vești de ultimă oră

„Avem toate șansele ca lucrările să fie finalizate în acest an, 2022. Buzăul avea nevoie de un astfel de centru și-l vom avea!”, a anunțat primarul Constantin Toma pe pagina sa de Facebook, unde a atașat și o filmare de pe șantierul din zona centrală a municipiului.

Edilul a mai precizat că Primăria se află și constructorul se află în termenii contractuali, astfel în cât până la sfârșitul lunii noiembrie această lucrare să fie încheiată.

Am lucrat mai mult în subteran. Lucrările de terasamente s-au realizat în proporție de 40%, și aici mă refer la spargerile de betoane. Umpluturile de balast s-au realizat în proporție de 10-15%. La centrul de infoturism, săptămâna aceasta vom începe să montăm fierul. Aici, am încheiat săpăturile în proporție de 80%. În schimb, la ansamblul de fântâni s-a montat, deja, fierul în proporție de 80%. Rețele subterane, respectiv canalizarea, partea de rețele și irigațiile, sunt finalizate în proporție de 65-70%. Avem un grafic de lucrări și suntem în termen”, a spus șeful de șantier.

Aceste lucrări vor continua și în următoarele două săptămâni, urmând ca, la începutul lunii septembrie, muncitorii să treacă la montarea granitului.

În paralel, s-a lucrat și pe Aleea Trandafirilor, unde lucrurile par puțin mai avansate. Inginerul de șantier spune că, spre finalul lunii octombrie, lucrarea ar putea fi gata.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 Comments

 1. Toma e genial. MeToo mi-am pus peluza prima data iar apoi m-am apucat de construit casa. Dar nu asa cum se face. Am inceput cu pus parchetul, apoi am ridicat peretii.
  Buzaul nu are nevoie de locuri de parcare, de blocuri anvelopate, de cladiri renovate, de proiecte private, de economie superioara, de diversitate sociala, pentru ca toate alea necesita persoane cu deget opozabil si neuroni de neadolescent. Saraciile de noi l-am si „facut” primar peste o comuna, ca nu ne-am recenzat nu stiu cum, mai cu spor natural sau asa ceva. Nici Buzaul Mare nu l-am vrut, iata ca acum A7 tot pe acolo va trece pe unde ar fi trecut si inainte.
  L-a consultat cineva la moalele capului pe acest domn? Mie, foarte serios o spun, mi se pare sarit din banda serios de tot.

 2. „Buzaul avea nevoie de un astfel de centru si-l vom avea!”
  Cetateanul asta e bine? De asta avea nevoie Buzaul?

  Alo, vizionarule,
  •Buzaul are nevoie de LOCURI DE PARCARE,
  •Buzaul are nevoie de TRAFIC FLUENT,
  •Buzaul are nevoie de APA IEFTINA,
  •Buzaul are nevoie SA NU MAI PLATEASCA APA PLUVIALA SI ALTE MIZERII DE GENUL ASTA,
  •Buzaul are nevoie de 95% REDUCERE A IMPOZITULUI PENTRU AUTOMOBILELE HIBRIDE,
  •Buzaul are nevoie de LOCURI DE MUNCA IN ADMINISTRATIA LOCALA DESCHISE ORICUI, NU DOAR CATEILOR SUPUSI UNUI PRIMAR INCAPABIL,
  •Buzaul are nevoie de STRAZI SIGURE, FARA MAIDANEZI,
  •Buzaul are nevoie de DEZINSECTIE SI DERATIZARE,
  •Buzaul are nevoie de IMPOZITE MICI PE PROPRIETATE SI AUTOTURISME PENTRU CETATENI SI MODICE PENTRU SOCIETATI,
  •Buzaul are nevoie de UN PLAN DE DEZVOLTARE ELABORAT, DISCUTAT SI APROBAT DE CETATENI, CU SI PENTRU CETATENI, NU DE MASURI LUATE AD-HOC, DUPA MINTEA UNUIA CARE NU INTELEGE CA PUR SI SIMPLU ESTE DEPASIT DE SITUATIE,
  •Buzaul are nevoie de UN PRIMAR LEGITIM, NU DE UN PRIMAR CARE „A LUAT” 78% DIN 35% (adica vreo 27% real)!!
  •si, nu mai putin important, Buzaul NU ARE NEVOIE DE POLITIA LOCALA!!!

  Savantule, luminatule, vizionarule, ilustrule conducator, exponent al modernismului si al progresului, Luceafarule al viitorului, fa-le pe astea mai intai si pe urma apuca-te sa-ti faci parculet la geamul biroului!
  R U S I N E!
  D E M I S I A!

  P.S. Referitor la procentele de la vot, domnule Tereaca, te rog sa te abtii, sunt familiarizat cu discursul tau propagandistic si cu ignorarea constienta , dupa modelul comunist, a legilor. Da, suntem mai putini acum. Da, primarul a luat 78%. Da, prezenta la vot a fost in jur de 35%. Da, alea erau listele electorale la data alegerilor, alea sunt cifrele oficiale. Cine-i nemultumit sa demisioneze si vedem ce iese.

  1. Nu intră tereacă să citească aici, el e preocupat cu trunchierea mesajelor și cenzurarea lor pe pagina susținută cu bani jegoși, pentru a nu-i amesteca ceacrele SULTANULUI. Teoretic, putem aștepta să-i dea soarta peste bot două copite. Practic, specimenul subzistă că noi îi dăm voie. Mi se amestecă atâtea proverbe contrare în minte încât mi-e mai ușor să prezic când piere Putin, decât tereacă. Dl Șontică încă e curajos, ne lasă să ne zbierăm frustrările aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button