EducaţieȘtirile zilei

Picați pe capete! | REZULTATELE la examenul de Titularizare

Ministerul Educației a afișat, astăzi, rezultatele la Titularizare, examen care le permite aspiranților obținerea unui post în învățământ. Mai mult de jumătate dintre concurenții buzoieni nu au reușit să obțină nota minimă 7,00.

Potrivit datelor centralizate de IȘJ Buzău, doar 145 dintre cei 322 de concurenți la titularizare au obținut note peste 7, procentul de reușită fiind  de numai 45,03. Numărul candidaților cu note peste 5, care să le permită totuși ocuparea unui post de suplinitor, este 262, adică 81,37 %.

  • Mulți de 1 și de 2, niciun 10.

Au existat însă și candidați la un post în învățământ care au obținut note de 1 și de 2, unii dintre ei aflându-se și în prezent la catedră. Cele mai multe note de 1 și 2 s-au înregistrat în rândul profesorilor de sport, dar și al celor de română, istorie sau engleză (6,21 % din numărul total al candidaților).

Dacă în anii trecuți existau și note de zece, anul acesta nimeni nu a mai reușit rezultatul perfect. Cea mai mare notă de la titularizare a fost de 9,75, obținută de Georgiana Daniela Stanciu, candidată pe un post de profesor-educator.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button