CORONAVIRUS

Piesa buzoianului Georgian, locul doi în finala Eurovision

 V
Piesa „I’m coming home”, interpretată de Vanotek, The Code și Georgian s-a clasat pe locul al doilea, după finala desfășurată duminică seară, la Baia Mare. Câștigătorul Eurovision România, care va reprezenta țara noastră la Stockholm, este Ovidiu Anton, care a interpretat piesa „Moment of Silence”. Câștigătorul a fost ales de public, după o oră de televot.
Tânărul Georgian Mărgărit, fiul primarului de la Boldu, Marian Mărgărit, a participat în finala Eurovision România 2016 cu o melodie care face furori la ora actuală. Mai multe interprete celebre, printre care Delia și Antonia, și-au arătat susținerea pentru Georgian, Vanotek și The Code. Piesa a fost apreciată de către românii din întreaga țară, ea clasându-se pe locul al doilea după o oră de televot.Georgian
Georgian Mărgărit este fiul primarului PSD de la Boldu. Absolvent al Facultății de Teologie, Georgian s-a stabilit în Capitală și, de-a lungul vremii, a avut colaborări cu artiști cunoscuți precum Randi sau Nadir.
Concursul Eurovision 2016 va avea loc la Stockholm, Suedia, în 10, 12 şi 14 mai. În competiţie s-au înscris 43 de ţări, cu trei mai multe decât la ediţia precedentă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button