Știrile zilei

Piesă de 63 de metri și 6,5 milioane de euro, fabricată în Buzău

Astăzi, la ora 15.30, de la sediul companiei BETA SA din municipiul Buzău va pleca spre localitatea Brazi un echipament de dimensiuni impresionante, în valoare de 6,5 milione de euro.

Produsul realizat de BETA SA, care va pleca la Rafinăria Petrobrazi, reprezintă o componentă dintr-un proiect important ce se referă la proiectarea și execuția a 5 coloane de rafinărie de mari dimensiuni.

Echipamentul „coloană de distilare” are o valoare de  6,5 milioane de euro, o greutate de aproximativ 250 tone și o lungime de 63 de metri. Lucrarea reprezintă una dintre cele mai importante lucrări efectuate în ultimii 10 ani de către o firmă românească din punctul de vedere al complexității și al dimensiunii echipamentelor.

La eveniment va participa si primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, conform anunțului din această dimineață al municipalității.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 Comments

  1. Foarte frumos ,felicitări ,dar înainte de a ne extazia in fața unui butoi ar fi bine sa ne întrebați și pe noi ,ăștia care locuim vis a vis ,de o luna ne tremura casele ,scaunele merg singure prin casă,au apărut crăpături noi ,cele vechi s au lățit. Domnii de la Beta au făcut o rampă de pietriș pe care o compactează permanent ,au acoperit liniile ferate uzinale și sunt convins că n au autorizație . Nimic nu contează în România ,țara curvelor virgine unde nesimțirea este lege .

  2. Dar ce cauta nea Tomita-Faliment la acest „eveniment”? A fost si la „sarbi” cand au cules rosiile din solar? Si ala e un mare „eveniment” care incununeaza multe luni de munca asidua.
    Din pacate traim intr-un orasel ca vai de el condus de un tolomac comunist care nu stie ce rahat sa mai prezinte ca o mare realizare si care nu-i in stare de nimic altceva decat sa fie paravan pentru unii, mult mai smecheri decat el, care praduiesc multe zeci de milioane de euro pe spinarea noastra.
    Tomita-Faliment, daca ai avea o farama de bun-simt te-ai retrage la pensie ca nu esti nici destept, nici priceput si nici macar frumos astfel incat sa fie nevoie de tine pe aici si dupa varsta pensionarii. Dar nu ai pentru ca asa esti tu, cu obrazul gros.

  3. @Mic si Rau, nu are incotro, ii atarna de gat un dosar in lucru la Parchetul Dambovita (mutat de la Bz), de vreo 9 ani, pentru evaziunea din timpurile domniei sale de industrias ratat. Doar nu crede careva ca s-au evaporta alea 130 mil euro cifra de afaceri (in 2012) asa, aiurea, in nici 3 ani.
    Și da, confirm că are un obraz cât un șoric. Exact ce trebuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button