Economic

Pizzeria Curtea Veche se mută în casă nouă!

Final de drum, după zece ani petrecuți într-o locație devenit celebră, dar prea mică pentru noile exigențe ale restaurantului. Asta au anunțat reprezentanții pizzeriei Curtea Veche din Buzău, care au decis să părăsească actualul spațiu de pe Spiru Haret și să se mute într-o clădire nouă de pe Colonel Buzoianu.

„Dragi clienti, dorim sa va informam ca de luni 03.08.2020 restaurantul nostru situat pe strada Patriei numarul 92 se va inchide, dupa care ne reluam activitatea in noua locatie din strada Colonel Buzoianu numarul 14 privind partea de livrari la domiciliu, precum si cea a ridicarii comenzilor din locatie. (…)

Dupa 10 ani petrecuti intr-un spatiu micut si cochet, a sosit momentul sa evoluam, tinand cont si de cerintele voastre. Ca orice evolutie, avem nevoie de un moment de respiro, de pauza dupa renovare si de pus la punct a ultimelor detalii. Va multumim pentru tot si pentru ca sunteti alaturi de noi!”, se arată în ultima postare a restaurantului.

În curând, clienții vor putea servi apreciatele produse ale restaurantului în noul imobil construit pe Colonel Buzoianu, colț cu strada Bâsca Mică.

Reprezentanții Curtea Veche spun că vor reveni cu data exactă a deschiderii restaurantului.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button