ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

„Plăieșii” cântă, astăzi, la Siriu | Buzoienii, așteptați la Ziua Comunei

Astăzi, buzoienii sunt așteptați la Siriu, acolo unde are loc serbarea folclorică „Ziua Comunei – Cât e Siriul de mare”. Pe afișul evenimentului apar nume sonore ale muzicii de petrecere, capete de afiș fiind Fuego și Ansamblul etnofolcloric „Plăieșii” din Republica Moldova.

Începând cu ora 11:30, pe scenă sunt așteptați să urce artișți îndrăgiți de public, printre aceștia numărându-se: Fuego, Plăieșii, Olivia Adams, Mădălina Manolache, Nicolae Datcu, Mihaela Dumitru, Diana Ioniță și Teodora Bîrsan.

Nu mai puțin importante vor fi programele artistice puse în scenă de grupurile de copii ale ansamblurilor folclorice din comuna Siriu.

Ziua de 14 august 2022 se anunță una plină de distracție și de muzică bună. Nu vor lipsi nici distracțiile pentru cei mici, dulciurile, meșteșugarii, comercianții de îmbrăcăminte și încălțăminte, dar nici terasele cu mici și bere.

Primarul comunei Siriu, Dragoș Voicu, a postat pe Facebook o serie de fotografii realizate cu puțin timp înainte de începerea evenimentului, împreună cu invitația adresată tuturor buzoienilor de a participa la eveniment.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button