Administrație

„Plasa de lumini”, surpriza municipalității pentru Piața Daciei în luna decembrie

Primăria se pregătește din timp pentru luna cadourilor. Firma care a câștigat licitația pentru iluminatul festiv a început deja montarea instalațiilor luminoase pe b-dul Nicolae Bălcescu. Anul acesta, municipalitatea le-a pregătit buzoienilor multe surprize, una dintre ele fiind plasa de lumini care va face ca centrul orașului să semene cu Piața Mare din Sibiu.

Potrivit edilului Constantin Toma, luminile festive se vor aprinde în tot orașul pe data de 1 decembrie 2017. Spre deosebire de anii trecuți, anul acesta va fi mai generos în ceea ce privește iluminatul stradal specific sărbătorilor de iarnă:

Plasa de lumini de la Sibiu / Foto: esibian.ro

„Instalațiile și ghirlandele vor împodobi mai multe artere. Am încercat să ducem spriritul sărbătorilor în mai multe zone din oraș, iar eu cred că Buzăul va arăta diferit față de anii trecuți, în sensul bun, desigur.”, a precizat primarul Constantin Toma.

De asemenea, plasa de lumini va potența atmosfera de sărbătoare, asigurată, în această perioadă, și căsuțele din lemn, de bradul de Crăciun și de patinoarul mobil din centrul Pieței Dacia.

La jumătatea lunii decembrie, Parcul Crâng va fi însuflețit de „Orășeul Copiilor”

De asemenea, Piața Daciei din Buzău va fi, timp de o lună, centrul distracției hibernale. Pe platou va fi readus patinoarul mobil, de data aceasta ceva mai mare, în timp ce târgul de Crăciun (1-24 decembrie) va ocupa cea mai mare parte a pieței.

Iată imagini de la aprinderea luminilor de sărbători din iarna anului 2015 la Sibiu:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: