Administrație

Începe-ți anul cu o reducere! Vezi ce beneficii ai dacă plătești impozitul până pe 31 martie!

La fel ca și în anii trecuți, Primăria Municipiului Buzău oferă contribuabililor posibilitatea de a-și plăti impozitele pe proprietate cu o reducere de 10%, asta în condițiile în care plata se va face INTEGRAL, până în data de 31 martie 2014.plata-impozite-300x240

În afara scutirilor şi facilităților prevăzute de Codul Fiscal, Consiliul Local al Municipiului Buzău acordă și alte  reduceri și scutiri de la plata impozitelor pentru proprietarii buzoieni.
Astfel, copiii cu vârstă de până la 18 ani (sau 25, dacă se află în continuarea studiilor) ani orfani de ambii părinți, sunt scutiți de la plata impozitului pe clădiri, terenuri sau alte bunuri.
Nici buzoienii care dețin titlul „Cetăţean de onoare al municipiului Buzău” sau „Omul Anului” nu vor trebui să plătească taxele pentru proprietate, ei fiind scutiți, potrivit hotărârii Consiliului Local.
De asemenea, sunt „iertați” de plata impozitelor și cetățenii care întrunesc următoarele condiții:
  • venitul lunar pe membru de familie să nu depăşească în luna anterioară depunerii cererii suma de 400 lei;
  • contribuabilul sau membrii familiei sale să nu deţină mijloace de transport cu tracţiune mecanică, cu excepţia celor destinate transportului persoanelor cu handicap;
  • contribuabilul sau membrii familiei sale să nu fi deţinut în ultimul an sau să dețină în proprietate mai multe clădiri/terenuri în municipiul Buzău sau în alte localităţi, indiferent de utilizarea acestora.

Indiferent de venituri sau de condiția socială a contribuabilului, orice buzoian care se prezintă la ghișeele Direcției de Taxe si Impozite Locale pentru a-și plăti dările anuale până la 31 martie, beneficiază de o reducere de 10%, aplicabilă în cazul plății integrale a taxei pe proprietate.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close