Politică

Plecare din PSD Buzău: „Am decis să mă alătur…”

Fostul prefect George Sava a părăsit Partidul Social Democrat de la Buzău pentru a se înscrie în ALDE, partid reformat la Buzău după plecarea lui Adrian Mocanu la PMP.

Fost prefect și secretar general adjunct din Ministerul Agriculturii în mandatul lui Petre Daea, George Sava s-a întors în Buzău și a decis să se implice într-un alt proiect politic. Astăzi, fostul șef de la „Casa Albă” a anunțat că s-a alăturat filialei ALDE Buzău, obținând totodată funcția de secretar-coordonator:

Se spune că ,,în viață este bine să sădești un pom, să ridici o casă și să faci un copil”, că de nu, existența ta pe acest Pământ a fost în zadar.
Mulțumită Bunului Dumnezeu, până la vârsta de 45 de ani am reușit să bifez toate punctele de mai sus, iar aici trebuie să îi mulțumesc în mare parte si soției mele, acest om minunat care a fost alături de mine, care m-a înțeles și tolerat în ultimii 15 ani, zi de zi!


Până acum, în viață și în cariera profesională am avut parte de multe provocări, de situații delicate, cunoscând oameni deosebiți. Am pus pe picioare proiecte, am participat la altele, dar am și finalizat o mare parte din ele. Însă am fost mereu aproape de oameni, atent la #nevoile și #ideile lor!
Totuși, ca să fiu extrem de onest, cel mai bine m-am simțit aici, acasă la #Buzău, lângă voi – oameni minunați, #harnici și #hotărâți! Aici în cei peste 20 de ani de activitate am văzut cum se schimbă județul și pot spune că am contribuit, într-o mică măsură, și eu la aceste schimbări.
Îmi doresc ca noi, #cetățenii #buzoieni, să beneficiem de mai multă bunăstare în anii ce vor urma! De aceea, consider că este obligația mea să întorc în județul în care m-am născut și m-am pregătit, toată priceperea mea în #domeniul #administrativ.

Așadar, începând de azi am decis să intru într-un #proiect #politic, împreună cu o mână de oameni hotărâți! După luni de analiză și discuții aplicate, ulterior în urma unor întâlniri cu domnul președinte Călin Popescu Tăriceanu, am decis să mă alătur #familiei #ALDE (Alianța Liberalilor și Democraților Europeni), acceptând poziția de #Secretar #Coordonator al #Filialei #Buzău, o filială județeană pe care o reconstruim de la 0!
În acest sens, dragi prieteni, vă aștept alături de mine, pe dumneavoastră – buzoienii care credeți că împreună putem să facem o altfel de administrație, dar și să continuam, într-un ritm mult mai alert, dezvoltarea economico-socială și administrativă a județului Buzău!

Cine face parte din proiectul acesta? Toți buzoienii cu principii și realizări!
Eu, George Sava, nu voi face politica atacului la persoană și a vieții private!
Noi vrem o politică a bunului simț, însă vom taxa punctual, profesionist și argumentat derapajele și neajunsurile din administrația întregului județ Buzău
Politica bunului simt, în primul rând!

Vă mulțumesc, dragi #prieteni, că sunteți alături de mine în cea mai mare provocare de până acum – propunerea de a candida din partea #ALDE la #alegerile #locale.
Doamne Ajută!”, a scris George Sava pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Da cand o intra Chitoiu la bulau ce face ,pleaca ,ramane ? Ar fi interesant ,ca vorba aia ”fara penali”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button