Știrile zilei

Pleiadă de activități de sărbători, la Buzău. Consiliul Județean organizează „Crăciunul Magic”

Și anul acesta, în luna decembrie, Consiliul Județean Buzău organizează o serie de manifestări prilejuite de sărbătorile de iarnă, reunite sub denumirea ”Decembrie Magic”.

Programul evenimentelor este următorul:

  • 1 Decembrie – Ziua Națională a României

Consiliul Județean Buzău va oferi buzoienilor și în acest an, cu ocazia Sărbătoririi Zilei Naționale a României, o masă tradițională pentru un număr de aproximativ 1000 de beneficiari din cadrul Căminelor de bătrâni din județul Buzău precum și persoanelor adulte cu handicap instituționalizate  . Meniul este format din: o portie de sarmale, carnați,mamaliguță și desert. De asemenea, pe 1 decembrie Consiliul Județean Buzău va oferi buzoienilor cocarde și stegulețe.

  • Pe data de 1 Decembrie -ora 17.00 va fi aprins iluminatul festiv din parcul Centrului Muzeal I.C. Brătianu, Tunelul din fața Consiliului Județean Buzău și cel de la Muzeul Județean. La eveniment sunt așteptați copii din județul Buzău precum și copiii din cadrul Centrelor de plasament.
  • In perioada 1-23 decembrie in intervalul orar 14.00-19.00 în parcul din curtea Centrului Muzeal I.C. Brătianu va fi organizat un Târg de Crăciun de unde buzoienii pot achiziționa produse specifice sărbătorilor de iarnă.
  • Pe 5 decembrie în parcul din Stațiunea Sărata Monteoru – ora 17.00 copiii vor primi cadouri de la Moș Nicolae. Seara se va încheia cu magia unui foc de artificii.

  • În ziua de 6 decembrie copiii vor primi cadouri la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, unde sunt invitați să urmărească spectacolul de teatru pentru copii ”Punguța cu doi bani ”, prezentat în două serii, începând cu ora 10.30 și 12.30. Înscrierile se realizează la sediul Teatrului George Ciprian, în limita locurilor disponibile.
  • În zilele de 19, 20, 21 și 22 decembrie, între orele 09.00 – 12.00, magia ajunge din nou la Muzeul Județean Buzău, unde prichindeii vor putea lua Micul dejun cu Moș Crăciun. Înscrierile se realizează la sediul Muzeului Județean Buzău, în limita locurilor disponibile.
  • Pe 22 decembrie, ora 18.00 buzoienii sunt invitați să participe la un «Spectacol muzical Magic Christmas Jazz/ Craciun magic cu Jazz susținut de Bucharest Jazz Orchestra. Intrarea este gratuită, pe bază de invitație, ce poate fi obținută de la Teatrul George Ciprian, în limita locurilor disponibile.
  • Anul acesta, Moș Crăciun vine la Centrul Muzeal I.C Brătianu! Pe 21 decembrie, ora 16.00, toți copiii sunt invitați să participe la întâlnirea cu Moș Crăciun, când ne vom bucura de un concert de colinde susținut de Cornelia și Lupu Rednic. Copiii vor primi cadouri, se vor întâlni cu personajele lor preferate și pot admira un foc de artificii deosebit.
  • La fel ca în fiecare an, readucem magia și în inimile copiilor din instituțiile subordonate Consiliului Județean Buzău. În data de 14 decembrie Moș Crăciun va poposi la Spitalul Județean Buzău și la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău, copiii vor primi dulciuri și jucării.

Anul acesta, Moș Crăciun va oferi copiilor din județul Buzău 12.000 de cadouri.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button