Administrație

”A plouat” cu amenzi și permise reținute la Buzău!

În ultimele 24 de ore, polițiștii buzoieni au aplicat peste 300 de sancţiuni pentru neregulile constatate de poliţişti în trafic. Poliţiştii rutieri au reţinut permisele a 11 şoferi indisciplinaţi.

În cadrul acţiunilor de combatere a principalelor cauze generatoare de amenzi-politie-Ploiestiaccidente de circulaţie desfăşurate de poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră, au fost aplicate 313 sancţiuni contravenţionale şi au fost reţinute 11 permise de conducere.

Pe linie de viteză, au fost aplicate 104 sancţiuni contravenţionale şi au fost reţinute în vederea suspendării 5 permise de conducere.

În aceeaşi zi, în cadrul unei noi acţiuni desfăşurată de poliţiştii rutieri pe raza municipiilor Buzău şi Rm. Sărat pentru prevenirea accidentelor cu victime din rândul pietonilor, au fost depistate 68 de persoane care au traversat neregulamentar şi 4 conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor care aveau acest drept.

  • Cei patru şoferi indisciplinaţi au fost nevoiţi predea permisele de conducere pentru 30 de zile.

În aceeaşi zi, au mai fost lăsaţi fără permise doi conducători auto care     s-au urcat băuţi la volan ori nu au respectat regulile privind prioritatea auto.

 

loading...

ANUNȚ DE PRESĂ

CONSILIUL JUDEȚEAN BUZĂU ORGANIZEAZĂ:

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

/* ]]> */