Politică

PNL Buzău, în cădere liberă / Conferințe de presă anulate, dezorganizare, scandal

Lăsând la o parte faptul că înștiințează despre conferințele de presă doar o parte a jurnaliștilor buzoieni, prin tot ceea ce face, PNL Buzău se chinuie parcă să câștige un concurs de „Așa NU!” în politică. Cuvântul de ordine este „dezorganizare”  în filiala buzoiană.pnl
Pentru că stă extrem de prost la capitolul conunicare cu presa, a fost nevoie să ne interesăm despre întâlnirea de duminică a PNL – de asemenea eșuată – de pe la alte publicații. N-am aflat nimic nou – în afară de faptul că a ieșit din nou scandal, liberalii vechi bătând cu pumnul în masă că ei nu vor pesediști în organizație. În plus, l-au așteptat degeaba pe secretarul Ilie Bolojan, care n-a mai venit la Buzău, unde se anunțase pentru a detensiona situația.
În fine, prin conferințele de presă eșuate, prin vizitele anunțate și neconcretizate și în general prin tot ceea ce face în ultima vreme, PNL dovedește lipsă de profesionalism. Lucru care nu deranjează prea multă lume, dar care ne face să ne întrebăm dacă nu cumva atmosfera din organizația buzoiană afectează imaginea PNL Buzău și transmite un semnal nu tocmai bun electoratului, în prag de alegeri.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close