Știrile zilei

PNL Buzău, prima organizație din țară care a votat pentru convocarea Congresului. Se cere îndepărtarea lui Florin Cîțu

PNL Buzău este prima organizație județeană liberală din țară care cere, printr-un vot dat în forul de conducere, convocarea Congresului partidului pentru înlocuirea președintelui Florin Cîțu. Președintele PNL Buzău, Gabriel Avramescu, a anunțat că Biroul Politic Județean a votat în unanimitate.

Cearta și răfuielile nu au dus niciodată la progres. Traversăm un val de scumpiri, o criză umanitară și ce vedem în plan intern este opoziția pe care președintele partidului o duce împotriva propriei coaliții.

Pentru români nu este momentul instabilității, ba dimpotrivă.

Predictibilitatea și responsabilitatea sunt două elemente cheie de care avem nevoie toți.

În ceea ce privește PNL, am încheiat o perioadă în care vocea membrilor a fost din ce în ce mai hotărâtă: PNL nu se îndreaptă în direcția corectă. Avem nevoie de lideri care să își cunoască liderii locali, alesii locali și care să și răspundă la telefon atunci când localul caută ajutor la centru.

Atitudinea distantă a liderilor față de membri nu a fost niciodată parte din valorile noastre.

PNL este un partid construit prin puterea fiecărui membru și acest lucru a menținut partidul în fruntea clasei politice românești de-a lungul istoriei sale.

Prin urmare, Biroul Politic Județean al PNL Buzău a decis, astăzi, în unanimitate, transmiterea solicitării către Biroul Politic Național de a convoca congresul pentru numirea unui nou președinte al Partidului Național Liberal.

Nimeni nu vrea ceartă. Toți vrem progres”, scrie președintele PNL Buzău pe Facebook.

În urmă cu două săptămâni, președintele Florin Cîțu a efectuat o vizită la Buzău, unde s-a întâlnit cu activul de partid. Atunci, el și-a reafirmat sprijinul pentru echipa de conducere a PNL Buzău, pe fondul unor zvonuri care încercau să acrediteze ideea înlocuirii lui Avrămescu Gabriel cu Adrian Mocanu.

Un comentariu

  1. Tradatori noi, vechi. Supermeni, gafeuri, desene animate. Ar trebui sa va schimbati si oamenii slab pregatiti plasati prin tot felul de institutii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: