Știrile zilei

Poliția este în alertă | Doi soți au rămas deja fără 20.000 de euro!

[box type=”info” ]Indivizii ar putea lovi din nou în orice moment.[/box]

Atenție pe cine primiți înăuntru! Doi vârstnici din Săgeata au rămas fără agoniseala de o viață după ce au primit în casă doi escroci care pretindeau că vând tigăi. Indivizii sunt căutați acum de poliție.

Potrivit TV Sud-Est, soții Ciurea – oameni trecuți de 70 de ani – au fost păcăliți de doi escroci, sub pretextul vânzării unor vase de inox. Totul a pornit după ce bătrânul a fost abordat de trei necunoscuți, care s-au oferit să îl ducă acasă cu mașina. 

Binevoitori din cale-afară, doi dintre indivizi au intrat în curte și i-au propus bătrânului să cumpere de la ei niște tigăi la superofertă. În timp ce soțul negocia prețul, femeia a mers să caute banii. N-a știut însă că unul dintre escroci o urmărea îndeaproape. După ce a văzut unde sunt ținuți banii, indivizii au acționat. Cei doi soți și-au dat seama că au fost înșelați abia în momentul în care mașina escrocilor era departe.

Poliția desfășoară cercetări pentru a da de urma infractorilor. Soții Ciurea strânseseră cei aproape 20.000 de euro pentru a-i cumpăra fiului un apartament în București.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.