Știrile zilei

VIDEO: Panouri de informare în intersecții, pentru descurajarea cerșetoriei

Tot mai prezentă în viața municipiului, Poliția Locală Buzău a luat luni o inițiativă ușor diferită față de cele cu care i-a obișnuit până acum pe cetățeni.

În prima zi a săptămânii, în principalele intersecții din Buzău au fost montate, de către polițiștii locali și Urbis Serv, panouri de informare inscripționate cu mesajul: „Politia Locala Buzau – Nu dati bani cersetorilor in intersectii”. 

Măsura vine ca un răspuns la problema cerșetoriei practicate și în intersecțiile din municipiul Buzău de către persoane care, deși apte de muncă, preferă să apeleze la mila buzoienilor, expunându-se astfel și unor pericole ce pot apărea în trafic.

„In scopul asigurarii climatului de siguranta civica si implementarii conceptului „Politia Locala in slujba cetateanului”, Directia de Politie Locala Buzau, impreuna cu SC Urbis Serv SRL, au montat in data de 26.09.2016, in intersectiile din Municipiul Buzau, panouri de informare inscriptionate „Politia Locala Buzau – Nu dati bani cersetorilor in intersectii”. 

În cadrul acestei campanii au fost montate panouri cu mesaje menite să constientizeze conducatorii auto asupra zădărniciei ajutorului dat cersetorilor prin oferirea unor sume de bani.

Panourile au fost amplasate în intersectiile intens frecventate de aceste persoane dar au si scopul de a preveni pericolele ce pot aparea in trafic.”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Buzău.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button