Știrile zilei

Poliția și ambulanța, chemate la Primărie! A fost sesizată o bătaie între primar și viceprimar

UPDATE: Ambii edili au depus plângere penală pentru agresiune unul împotriva celuilalt. Viceprimarul îl acuză pe primar că l-a lovit cu pumnii și cu picioarele în urma unui conflict verbal consuma chiar pe holul instituției. Primarul a negat în primă instanță că episodul violent ar fi avut loc.


Situație nemaiîntâlnită, la Primăria Cochirleanca. Un apel la 112 efectuat astăzi de un angajat al instituției anunța o posibilă agresiune între primarul și viceprimarul din comună. După un tăios schimb de replici, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, cei doi s-ar fi luat la bătaie chiar în sediul primăriei, moment în care colegii au sunat la 112.

Polițiștii din Ziduri au ajuns imediat la sediul Primăriei, iar la această oră discută cu persoanele vizate. Este posibil ca cei implicați să facă pace și să nu depună plângere unul împotriva celuilalt, însă poliția este datoare să lămurească situația.

Conflictul dintre primarul Nicolae Stancu și viceprimarul Marius Putinică mocnea de mai multă vreme. Cei doi sunt cumetri și fac parte din aceeași formațiune politică, însă relațiile dintre ei s-ar fi răcit de mai bine de trei luni. Mai mult, de curând s-ar fi luat decizia schimbării viceprimarului, ședința Consiliu Local de demitere urmând să aibă loc vineri.

Totul ar fi început după ce viceprimarul, de asemenea membru PNL, și-ar fi exprimat intenția de a candida împotriva actualului edil, la alegerile locale din vara anului viitor.

După un scurt schimb de replici, primarul s-ar fi năpustit asupra vicelui. Putinică a sunat la 112 și a chemat o ambulanță, apelul fiind înregistrat la ora 9.08.  La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, însă  acesta a refuzat transportul la spital.

Contactat de REPORTER BUZOIAN, primarul comunei Cochirleanca nu a răspuns la telefon. În schimb, viceprimarul Marius Putinică a confirmat că în Primărie a avut loc o agresiune, despre care va oferi detalii în cursul acestei zile.

De asemenea, Biroul de Presă al IPJ Buzău confirmă că la sediul Primăriei Cochirleanca a fost sesizată o agresiune, un echipaj de poliție fiind trimis la fața loculi pentru a verifica faptele.

Vom reveni cu amănunte.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

4 comentarii

  1. Citim in articolul de fata ca cei doi actanti ai caftelii sunt membri PNL. Cum se poate asa ceva, domnilor? Dar nu va e rusine sa aruncati cu c..t in Partidul Unic, înformatiunea Liderului Suprem? La PNL totul parea roz, ca intr-o poveste, in care romanii din Diaspora au facut in sfarsit dreptate si vor sa vina in tara de dragu peneleului si satisfacuti ca au ucis hidra rosie…
    Vreti sa spuneti acum ca si penelistii sunt oameni de paie si de c…t care au taiat salarii, care sunt borfasi si cu nimic mai buni decat pesedistii? Aveti grija ce spuneti, ca astia va baga la puscarie.

    Morala povestii e numai una singura: Atentie, domnilor din PNL, ca muia e transmisibila!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close