Știrile zilei

Polițist de frontieră, JEFUIT pe o șosea din Buzău | Hoții i-au spart cauciucurile

Pericol iminent, pe un drum din Buzău. Luni seară, un șofer a rămas fără  o sumă mare de bani după ce bărbați necunoscuți l-au jefuit în timp ce acesta încerca să își repare o pană. Polițiștii au deschis dosar penal.

Jaf la drumul mare. Un polițist de frontieră din județul Brăila a trăit coșmarul vieții sale luni seară, pe DN 2B, în zona trecerii la nivel cu cale ferată de la Bâlhacu. Potrivit unor surse, câțiva bărbați necunoscuți i-ar fi întins șoferului o capcană: În timp ce aștepta la barieră, un necunoscut i-ar fi „plantat” bărbatului un cui sub roată. La câteva zeci de metri după ce s-a pus în mișcare, bărbatul a constatat că are pană.

Singur în plin câmp, șoferul a coborât să remedieze defecțiunea. Atent la roată, bărbatul nu și-a dat seama că era urmărit. La adăpostul întunericului, un individ a intrat în mașină și i-a furat bărbatului bunurile personale. Paguba cea mai mare o reprezintă geaca în care se afla o importantă sumă de bani.

Când a realizat că a fost jefuit, brăileanul a contactat imediat poliția. Oamenii legii au deschis o anchetă și au indicii că banda operează și pe raza județului Brăila.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close