Știrile zilei

Polițist local de la Rutieră, prins beat în trafic

Un polițist local din Buzău se va alege cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice după ce a fost prins băut la volan și scos din trafic chiar de un coleg.

Bărbatul, care are în jur de 40 de ani, este angajat al Direcției Poliție Locală din cadrul Primăriei municipiul Buzău. Aseară a mers cu mașina personală la o stație PECO de pe Aleea Sporturilor, pentru a cumpăra băutură.

A fost repede remarcat de cei prezenți în stație, pe de o parte din cauza uniformei, iar pe de alta din cauza stării în care se afla.

Unele voci spun că cei prezenți au fost cei care au sunat la poliție, îngrijorați de faptul că bărbatul conducea în stare de ebrietate.

Câteva minute mai târziu, polițistul local a fost oprit pe Aleea Sporturilor, aproape de intersecția cu strada Alexandru Marghiloman.

Din echipajul care l-a oprit și legitimat pe omul legii au făcut parte un polițist de la IPJ Buzău și un coleg al bărbatului, chiar de la Serviciul Rutier al Poliției Locale.

Șoferul a fost testat la fața locului și, pentru că alcoolemia era de peste 0.70, a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: