CORONAVIRUS

Polițiștii au lăsat fără permis 27 de buzoieni și au ”strâns” din amenzi aproape 4 miliarde!

27 de buzoieni ghinioniști au rămas fără permisele de conducere, după ce au dat nas în nas în week-end cu polițiștii buzoieni. Ieșiți în stradă în număr mare, cei 200 de oameni ai legii au constatat 23 infracţiuni şi au aplicat 1575 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 375.000 de lei.pol

În weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a organizat acţiuni preventiv-combative, inclusiv în sistem integrat, la care au fost angrenaţi zilnic aproximativ 200 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, precum şi jandarmi şi poliţişti locali.

Polițiștii și-au propus să-i descurajeze pe cetățenii predispuşi la comiterea de ilegalităţi, în special în perimetrul stradal şi menţinerea climatului de siguranţă publică.

 În total, au fost efectuate verificări la 334 de unităţi comerciale, iar în cele 43 de filtre instituite în trafic, au fost controlate 1974 de  autovehicule, dintre care 604 în baza de date eASF.

Poliţiştii au constatat 23 de infracţiuni (trei de natură judiciară, şase economico-financiare, opt la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi şase infracţiuni prevăzute de alte acte normative) şi au aplicat 1575 de sancţiuni contravenţionale.

 Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 375.649 lei.

Totodată, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 20.998 de lei şi au reţinut în vederea suspendării 27 de permise de conducere.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: