CORONAVIRUS

Polițiștii buzoieni, la datorie de Bobotează

Zonele aglomerate ale orașului au fost dintotdeauna ținta hoților de buzunare și a celor care vor să profite dSOFERI - PROTEST - TAXA AUTOe neatenția oamenilor.Inspectoratul de Poliție al Județului Buzău s-a gândit deja la acest lucru și a hotărât ca mâine să-și mobilizeze oamenii în stradă, pentru a preveveni incidentele neplăcute  pe timpul oficierii slujbelor de Bobotează.

Polițiștii buzoieni își vor concentra atenția  în zona Catedralei Arhiepiscopale şi în zona Bisericii „Sfântul  Sava”,  în acest din urmă loc urmând a fi mobilizate mai multe echipaje de poliţie rutieră care vor însoţi procesiunea pe traseul către râul Buzău.

Colegii de la „Rutieră” vor impune doar restricţii temporare de circulaţie – pe timpul traversării intersecţiilor -, însă şoferii care se vor deplasa pe Bulevardul Unirii sunt rugaţi să se conformeze indicaţiilor poliţiştilor rutieri.

De asemenea, pe parcursul oficierii ceremonialului religios şi sfinţirii apei Buzăului, vor acţiona şi poliţişti îmbrăcaţi „în civil”, care vor avea ca prioritate prevenirea furturilor.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close