CORONAVIRUS

VIDEO: Polițiștii locali, spaima șoferilor | Amenzi de 400 de milioane; cum au reacționat buzoienii

Poliția Locală le-a pus gând rău șoferilor indisciplinați. În ultimele 48 de ore, oamenii în uniformă au aplicat un număr record de amenzi de o valoare totală de peste 400 de milioane de lei vechi. Acțiunea a urmărit combaterea actelor de încălcare a normelor legale privind oprirea, staţionarea, parcarea autovehiculelor şi accesul interzis, pe raza municipiului Buzau.

Cu aceasta ocazie, au fost constatate si aplicate 174 sanctiuni contraventionale, valoarea acestora fiind de 41 470 lei.

„Nu rare au fost cazurile cand conducatorii auto vinovati, au devenit recalcitranti sau au incercat sa se sustraga de la locul faptei pentru a induce in eroare sau pentru a intimida politistii locali, atunci cand le-a fost adus la cunostinta ca vor fi sanctionati contraventional. In toate cazurile, conducatorii auto, care au incalcat dispozitiile legale, au fost sanctionati contraventional.

Actiunile pe această linie vor continua până în momentul în care conducatorii auto vor întelege necesitatea si obligativitatea respectării legislatiei in vigoare.”, au transmis reprezentanții Poliției Locale prin intermediul unui comunicat de presă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

7 comentarii

  1. Șoferii ca întotdeauna vaca cu lapte ptr.toate instituțiile statului! !!!!Dacă ai o mașină înseamnă că dispui de bani! Dar oare un autoturism nu este o necesitate în ziua de azi????

  2. Actiunile sunt foarte bune, doar ca am de facut urmatoarele comentarii: Politia locala nu are temei legal pentru „avizele” lasate pe parbrizul masinii si mai ales NU POATE DA PUNCTE DE PENALIZARE LA „PERMISUL DE CONDUCERE AUTO” deoarece doar Politia Romana are aceste drepturi.

  3. E OK ca polițiști locali încearcă sa facă ordine. Spun ca,, INCEARCA” , deoarece aceștia aplica sancțiunile împotriva majorității automobiliștilor care încalcă legea însă fac EXCEPȚII autoturismele jmecherilor din Buzău sau auto personale,care după părerea lor se exclud și au voie sa eludeze legea.Dacă vreți va documentez asupra situației cu foto .Eu am fost sancționat în timp ce auto din spatele autoturismului meu care încalcă aceeași lege și care era propietatea comercianților de covoare și staționa în loc interzis ( când am oprit eu acolo el era stationat) ,eu am mers sa cumpăr o pereche de încălțări pt o persoana de 78 ani care avea probleme de sanatate (am oprit maxim 10 minute în acel loc și am explicat și de ce),Am găsit anunț lăsat sub ștergător precum ca am de plata sancțiunea. M-Am uitat la cel din spate, nu avea. DE CE?? Am mers la sediu la pol locala iar agenții de circulație m-au luat la mișto zicând ,,Dacă nu poate merge bine în picioare pentru ce ai trebuie încălțări „. Pe aceasta cale ai transmit comunitar ului sa ajungă în situația ei însă nu la venerabila vârstă de 78 ani ci MULT MAI DEVREME. DOMNILOR COMUNITARI DE LA CIRCULAȚIE TOȚI SUNTEM EGALI ÎN FATA LEGI ȘI AL LUI DUMNEZEU. Inclusiv ȘMECHERII .

  4. In spatele bancii Banc Post, o strada intreaga este ,,rezervata” abuziv de firma Eximprod si acesti ,,politistj locali” se fac, ca nu vad.Am reclamat si pe site la primarie, dar se pare ca legea este tot pentru fraieri.

  5. Nu mai reclamati abuzurile politiei locale ca va treziti urmariti si.amendati.Fapt concret am reclamat parcarea ilegala a dubelor pietarilor incusiv pe posturile tv. Si un anume comandant de la politia locala si-a trimis aghiotanţi care nu cunosc legea, dar sunt insituţii de forta si m-au amendat nu degeaba primarul Buzaului incearca desfiintarea acestora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close