Politică

Popularii buzoieni au primit vizita Elenei Udrea: ”Bun venit acasă, Elena”

Astăzi, Sala Mare a Consiliului Județean Buzău a devenit neîncăpătoare pentru cei aproape 500 de membri și simpatizanți ai Partidului Mișcarea Populară, veniți cu mic, cu mare să o vadă pe Elena Udrea, sosită la Buzău pentru a prezenta strategia de campanie pentru alegerile europarlamentare.UDREA

Îmbrăcată într-o ținută office, blonda PMP-istă a coborât dintr-o limuzină neagră, fiind asaltată pe loc de simpatizanții veniți să-i ofere Elenei Udrea un buchet de flori sau să-și spună păsul.

Flancată de Teodor Baconschi, Theodor Paleologu, Cristian Preda și Daniel Funeriu, Elena Udrea a urcat pe scenă în aplauzele membrilor și simpatizanților PMP.

Întâlnirea a fost deschisă de către președintele organizației județene, avocatul Cristian Nicu, vizibil emoționat de vizita fostului ministru al Dezvoltării.

Discursul acesteia a fost îndreptat împotriva actualei guvernări și a administrației locale, pe care le-a acuzat de dezastrul economic în care se află România.

Recent trecută la PMP, Elena Udrea a devenit în scurt timp populară în rândurile activiștilor de partid, care au întâmpinat-o pe blondă cu un mesaj de bun-venit. (foto)

 

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5