Politică

Popularii buzoieni au primit vizita Elenei Udrea: ”Bun venit acasă, Elena”

Astăzi, Sala Mare a Consiliului Județean Buzău a devenit neîncăpătoare pentru cei aproape 500 de membri și simpatizanți ai Partidului Mișcarea Populară, veniți cu mic, cu mare să o vadă pe Elena Udrea, sosită la Buzău pentru a prezenta strategia de campanie pentru alegerile europarlamentare.UDREA

Îmbrăcată într-o ținută office, blonda PMP-istă a coborât dintr-o limuzină neagră, fiind asaltată pe loc de simpatizanții veniți să-i ofere Elenei Udrea un buchet de flori sau să-și spună păsul.

Flancată de Teodor Baconschi, Theodor Paleologu, Cristian Preda și Daniel Funeriu, Elena Udrea a urcat pe scenă în aplauzele membrilor și simpatizanților PMP.

Întâlnirea a fost deschisă de către președintele organizației județene, avocatul Cristian Nicu, vizibil emoționat de vizita fostului ministru al Dezvoltării.

Discursul acesteia a fost îndreptat împotriva actualei guvernări și a administrației locale, pe care le-a acuzat de dezastrul economic în care se află România.

Recent trecută la PMP, Elena Udrea a devenit în scurt timp populară în rândurile activiștilor de partid, care au întâmpinat-o pe blondă cu un mesaj de bun-venit. (foto)

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close